’t Uilennest

Indeling:

Ons huisje heeft een royale afmeting van 6 bij 12 meter met een open keuken. Er staat een zeer comfortabele 2-persoons boxspring met topper en twee losse dekbedden.  Wij hebben een aantal kamerschermen in het huisje staan waarmee je de bedden kunt afscheiden.
Ons vakantiehuisje wordt in no time verwarmd door radiatoren. In de winter is er ook beschikbaarheid van vloerverwarming.
De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een afwasmachine, combi magnetron/oven, een Senseo en een filterkoffiemachine.
In de woonkamer staat een grote vitrinekast met spelletjes, romans, kookboeken, fiets- en wandelkaarten etc. Verder staat er een comfortabele zitbank, radio/cd-speler, een tv, een zitje en een eettafel voor vier personen.

FullSizeRender 45

FB_IMG_1445955170622

IMG_20151025_110000  Slaapgedeelte-t-Uilennest-e1416656620454

Buiten

De vakantiewoning ligt helemaal vrij. Ons woonhuis staat weliswaar op hetzelfde terrein, maar je kunt je helemaal vrij bewegen en er hoeft in principe geen contact met ons te zijn, mocht je daar geen prijs op stellen. Vanzelfsprekend staan we wel altijd voor je klaar en laten we met alle liefde en plezier onze dieren en ons terrein aan je zien.
In onze weilanden lopen schapen en een ezel. Verder hebben we nog kippen, een hond, een oude fruitboomgaard en een moestuin.
Onze gasten kunnen gebruik maken van het kruidentuintje voor de deur van het vakantiehuisje en in het seizoen meegenieten van heerlijke eigen groenten en fruit.

Aan de voorkant van het vakantiehuisje kijk je uit over onze wei met schapen (en lammetjes in de lente). Hier kun je met lekker weer heerlijk ontbijten in het ochtendzonnetje. Er staat een zitje met een tafeltje. Aan de zijkant van ‘t Uilennest is een terras waar een houten eettafel en vier stoelen staan. Hier heb je de hele dag zon en geniet je ook weer van het weids uitzicht.
Er staat ook een vuurkorf voor de avonden dat het eigenlijk net iets te koud is om buiten te zitten of om gewoon een gezellig vuurtje te maken.

FullSizeRender-37-150x150FullSizeRender-34-150x150 FB_IMG_1438611952793

Geef een reactie